Bruidswagens

example2

Porsche 356R speedster*
Deze prachtige Porsche speedster staat garant voor veel bekijks!

example2

Range Rover Vogue*
Deze prachte Range Rover is een van onze toppers, hij is volledig wit met licht beige interieur. Met de Range Rover is het tevens mogelijk om zelf achter het stuur te zitten op de mooiste dag van je leven.

example2

Daimler zwart-wit
Een van onze Engelse koningshuis daimler... puur nostalgie en luxe! Deze wagen is voorzien van extra bankjes voor bruidskindjes, kortom dé wagen voor een ongelooflijke romantische huwelijksdag !

example2

Jaguar S-type Gold
Deze ongelooflijk mooie jaguar s-type is en van onze paradepaardjes. Hij is volledig gerestaureerd naar orgineel ontwerp, typische Engelse nostalgie. Laat je verleiden door zijn schoonheid...

example2

Ferrari F360R*
Nieuw in ons gamma, een Ferrari f 360! Deze italiaanse krachtpatser staat garant voor veel bekijks!

example2

VW Beetle Cabrio*
Deze volkswagen beetle is een van de meest romantische wagens uit ons wagenpark. Hij geeft het gevoel terug van de jaren '60, maar in de moderne hedendaagse versie met de luxe van een echte cabrio.

example2

Jaguar MKII Silver
Deze ongelooflijk mooie grijze jaguar MKII is volledig gerestaureerd naar orgineel ontwerp, typische Engelse nostalgie. Laat je verleiden door zijn authentiek karakter...

example2

Mini Cooper Cabrio*
Onze kleinste telg uit ons gamma is niet één van de minste, integendeel het is een bruidswagentjes die je zelf mag besturen op de mooiste dag van je leven!